Lær å seile!

Bærum Seilforening tilbyr nybegynnerkurs for barn og ungdom i Optimistjolle, RS Feva og brett. Vi tar inn nye seilere nå på høsten i alle disse gruppene.

Oversikt over kurs og trening i regi av Bærum Seilforening

I menyen til venstre kan du finne de forskjellige båtklassene vi har et tilbud i, og også få mulighet til å melde deg på.

Hvis du vet hva du vil melde deg på kan du bare klikke her for å lese mer om klassene:

  • For de yngste er det optimist som passer best. Vi har kurs for barn fra 8 år og opp, og for de som ønsker å fortsette med seiling etter nybegynnerkurs har vi et aktivt miljø med barn som er med regattaer og treningssamlinger både i Østlandsområdet, på Vestlandet og utenlands. Mer info om  optimistklassen her.
  • Litt eldre nybegynnere, typisk fra 10 år, anbefales å starte i RS Feva. Dette er en tomannsjolle med tre seil, som kan oppnå høy fart på slør. Også seilere som har gått et år på optimist nybegynner og syns det er kjedelig å være alene i båten trives ofte godt i en feva. Feva-gruppen tilbyr et aktivt regattamiljø, men litt mindre ambisiøst enn optimist. Hvis du ikke har lyst til å være med å konkurrere er det helt også greit! Mer info her
  • Brettgruppen vår er opptatt av å gi et lavterskeltilbud med fokus på moro på vannet.
  • Sommerleir er et tilbud til alle i de to første og de to siste ukene i skoleferien. Vi tilbyr leir for optimist, brett og feva.
  • For voksne har vi for tiden ikke noe tilbud, men vi vurderer fortløpende om vi skal sette opp noe. Ta gjerne kontakt på sport@bseil.no hvis dette er interessant. Vi håper å få et alternativ for mindre barn + voksne i sonar etter sommeren 2018.

Seilere som har vært på noen sommerleire kan gjerne begynne å trene sammen med de viderekommende klassene. Ta i så fall kontakt med klassekaptein for klassen.

Høstpåmelding - særlig for dem som har vært på sommerleir og vil seile mer i høst

Vi har plasser på nybegynnerkurs i optimist, feva og brett. Info og påmelding til disse kursene ligger i deltager.no:

Spørsmål?

Kontakt Erik Poppe på sport@bseil.no.

Hvor holder vi til?

Klubben tilbyr kurs fra to lokasjoner i Bærum: 

  • Sarbuvollen (Sarbuvollveien 21 på Høvik) er utgangspunkt for Optimistjoller, RS Feva, Brett, E-jolle og Laser.
  • Klubbhuset i Bruksveien 83 på Snarøya er utgangspunkt for kurs og trening for Optimistjoller og Snipe.
  • For 29er har vi treningssamarbeid med våre naboseilforeninger, og treningssted varierer