Sarbuvollen, Høvik

Bærum Seilforenings klubbhus på Sarbuvollen er egnet for selskap og arrangementer med opp til 60 gjester. Lokalet ligger flott plassert - nesten over sjøen.

Bærum Seilforenings klubbhus på Sarbuvollen står til disposisjon for arrangører som trenger et praktisk innredet og hyggelig hus som kan ta imot møter, kurs, fester eller hva det måtte være du har behov for. Vårt klubbhus er bygget nettopp med sikte på å være et samlingssted, først og fremst for våre egne medlemmer, men vi har mye ledig kapasitet til å dekke andres behov. Etter at Fornebu ble lagt ned er klubbhuset blitt en perle med en særdeles fin beliggenhet rett ved sjøen. 

Hva passer huset til?

70 personer er omtrent den øvre grense dersom alle skal ha sitteplass ved et bord.

  • For bedrifter egner huset seg til kurser, konferanser, representasjonsarrangementer og firmafester. Kombinasjon med båttur passer svært godt og bryggeplass under arrangementet kan ordnes.
  • Ettersom vi selv er en forening, vet vi at huset egner seg for foreninger og lag som skal ha møter eller andre sammenkomster.
  • For private stiller vi huset til rådighet for jubileer, konfirmasjon, bryllup etc., men vi forbeholder oss retten til å takke nei til rene ungdomsfester. Det bør også nevnes at huset har en fin treningssal med diverse utstyr, og vi har flere gymnastikk- og trimgrupper som har funnet huset svært hensiktsmessig.

Fasiliteter

I første etasje finnes treningssal, en kiosk og en deilig terrasse ut over sjøen. Dessuten er det garderobe, toaletter, dusjer og omkledningsrom. I annen etasje er det en stor møte-/festsal, samt et mindre møterom. I festsalen kan det dekkes til ca. 70 personer ved 6-mannsbord, eller ved bord satt sammen i ulike kombinasjoner. Det lille møterommet kan ta opptil 12 personer. Videre er det en anretning med serverings­disk, og et velutstyrt kjøkken. Når du skal ha et større arrangement og leier hele huset, er det svært praktisk at du kan bruke både treningssalen (og terrassen om sommeren) i første etasje, kombinert med festsalen i annen etasje. Du kan således ta imot gjestene nede, spise i festsalen, danse nede, etc.

Til møte- og festsalen har vi 90 tekstiltrukne stoler med tilhørende 6-mannsbord. Til bruk nede i treningssalen og på terrassen finnes det noen enklere stoler og bord som tåler å stå ute. Til møtebruk er vi utstyrt med tavle, lerret og overhead-prosjektør. Vi kan variere lyssettingen atskillig og gardinene er forholdsvis tette, men fullstendig mørke på dagtid er vanskelig å oppnå.

Omkledningsrom og dusjer kan naturligvis brukes fritt når huset leies til trim- eller idrettsformål.

Kjøkkenet er utstyrt for å kunne betjene inntil ca. 70 personer, men er ikke beregnet for tilberedning av en komplett middag i den størrelsesorden. Enklere måltider, f.eks. gryteretter, reker, spekemat, o.l. kan man godt lage selv på kjøkkenet, men til flere retters middag anbefaler vi catering. Det finnes glass av alle aktuelle slag, servise og bestikk til 70 personer, dessuten vanlige kjøkkenredskaper. Det er komfyr, kjøleskap og en rask og effektiv oppvaskmaskin. Anretningen har en lang og bred disk med foldedør ut mot festsalen.

Adkomst

Kjør til Høvik kirke, derfra tar du Sarbuvollveien helt ned til sjøen. Klubbhuset ligger på den bryggen som i gamle dager het ”dampskipsbryggen” Det er ikke tillatt å parkere på selve bryggen, men plass nok like i nærheten. Ved større parkeringsbehov informerer vi nærmere