Sarbuvollen, Høvik

Bærum Seilforenings klubbhus på Sarbuvollen er egnet for selskap og arrangementer med opp til 60 gjester. Lokalet ligger flott plassert - nesten over sjøen.

Bærum Seilforenings klubbhus på Sarbuvollen står til disposisjon for arrangører som trenger et praktisk innredet og hyggelig hus som kan ta imot møter, kurs, fester eller hva det måtte være du har behov for. Vårt klubbhus er bygget nettopp med sikte på å være et samlingssted, først og fremst for våre egne medlemmer, men vi har mye ledig kapasitet til å dekke andres behov. 

Hva passer huset til?

Huset har kapasitet til 65 stk som øvre grense.

  • For bedrifter egner huset seg til kurser, konferanser, representasjonsarrangementer og firmafester. Kombinasjon med båttur passer svært godt og bryggeplass med av- og påstigning kan gjøres tilgjengelig etter avtale.
  • Ettersom vi selv er en forening, vet vi at huset egner seg for foreninger og lag som skal ha møter eller andre sammenkomster.
  • For private stiller vi huset til rådighet for jubileer, konfirmasjon, bryllup etc., men vi forbeholder oss retten til å takke nei til rene ungdomsfester. 

Fasiliteter

Huset består av 2 etasjer. I 1. etg har vi ett stort rom med tilhørende dame- og herretoalett, garderobe til å henge fra seg og en fin terasse som er hyggelig å ønske velkommen på om sommeren.  

I 2.etg anbefaler vi å dekke for bespisning og vi har kapasitet til 65 stk med tilhørende stoler og 6-mannsbord. Bordene kan settes sammen i ulike kombinasjoner. 

I 2.etg er det et velutstyrt kjøkken med bestikk, frokosttallerkener, dype tallerkner, middagstallerkner, champagneglass, hvitvin og rødvinsglass, samt vannglass til 65 stk.

Det er også noen drammeglass, fat og serveringsboller etc tilgjengelig. Huset egner seg godt til å ha en mottakelse og evnt dans i 1.etg og bespisning i 2.etg.

Det er lerret både i 1. og 2.etg. Vi anbefaler å ta med egen prosjektor.

Lyset kan dimmes.

 

Kjøkkenet er utstyrt for å kunne betjene inntil ca. 70 personer, men er ikke beregnet for tilberedning av en komplett middag i den størrelsesorden. Enklere måltider, f.eks. gryteretter, reker, spekemat, o.l. kan man godt lage selv på kjøkkenet, men til flere retters middag anbefaler vi catering. Det finnes glass av alle aktuelle slag, servise og bestikk til 70 personer, dessuten vanlige kjøkkenredskaper. Det er komfyr, kjøleskap og en rask og effektiv oppvaskmaskin. Anretningen har en lang og bred disk med foldedør ut mot festsalen.

Adkomst

Kjør til Høvik kirke, derfra tar du Sarbuvollveien helt ned til sjøen. Klubbhuset ligger på den bryggen som i gamle dager het ”dampskipsbryggen”. 

Det er ikke lov å parkere rett ved huset, men av og pålessing på utsiden av bommen går fint.

Det er en større parkeingsplass ved Sarbuvollen båthavn med enkel gangavstand langs vannet på kun 2 minutter.

Ellers er det gateparkering i nabolaget. Følg skilting