Nyheter

Her finner du nyhetene for Bærum Seilforening

 

Siste nytt


Dommerkurs og arrangørkurs

Vinter og is på fjorden - da er det tid for å lære noe nytt som ikke trenger å være på vannet! Det arrangeres kurs både for dommer II og arrangør II nå i vinter.


Årsmøte 2018

Årsmøtet avholdes 1. Mars 2018 kl 20:00


Tur og Hav temamøte «Oslofjorden som turmål»

Tur og Hav vintermøte – 15. november 2017 kl 18:30. Alle nye og erfarne seilere er velkommen til møte i klubbhuset i Sarbuvollveien 21. Vi får høre om Oslofjordens friluftsråd og deres virksomhet.


Tur og Hav: Klubbmestere og resultater 2017

Oversikt over resultater sesongen 2017


Jon Aksel ble årets trener

På seilerfesten 2017 fikk Jon Aksel Mortensen NSFs utmerkelse Årets trener.


Bærum Høstcup 2017

Bærum Høstcup for alle joller helgen 14-15 Oktober. Les mere på regattaens sider.


Resultater Master-NM Snipe 2017

Resultater fra master-NM i Snipe, helgen 5.-6.aug. 2017:


Gode resultater for Bærum i Feva klassemesterskap

På starten av ferien ble det avholdt klassemesterskap i RS Feva i Moss. Totalt 19 startende båter vitner om at klassen er på vei opp igjen regionalt, og det var seilere fra klubber som ikke har vært aktive i regatta før. De to Bærumsbåtene fikk 2. og 5.plass.


BS-optimister til internasjonale mesterskap 2017

Etter 3 NC'er i optimist er uttaket til internasjonale mesterskap klar. Bærum Seilforening kan sende en stor tropp utenlands i sommer!


Tur og Hav: Superonsdag 7. juni

SeaSea-Serieseilasen 7. Juni er superonsdag - seilas sammen med Asker og Nesodden Seilforening. Flere båter, mere action, bedre trening og mer morro på vannet.


Tur og Hav; Påmelding SeaSea Serieseilas og Doublehanded serie

Alt er klart for fine seilaser. Første Seasea serieseilas er onsdag 10. mai og første seilas i SeaSea Doublehanded serie Oslofjord er mandag 15. mai.


Kurspåmelding 2017 er åpnet!

Vi har nå åpnet påmelding for alle årets seilkurs (tekst)


Dugnad 1.april

Isen er gått på Sarbuvollen, og det blir dugnad 1.april.


Tur og hav regelmøte 5. april

REGELMØTE 5 April på klubbhuset på Sarbuvollen Kl 19.00. Det er kommet nye kappseilingsregler og vi har bedt dommer Truls Baklid fra Asker Seilforening om å forklare de nye Reglene og ta opp andre regelproblemer. Det vil også bli orientert om Seilsportligaen og RaceQ.


HH Skagen race 2017 - notice of race

Årets HH Skagen Race går av stabelen 24.-26.mai. Påmelding er nå åpnet.


Tur og Hav temamøte regatta

Tur og Hav vintermøte – 1. mars 2017 kl 18:30. Alle nye og erfarne seilere er velkommen til møte i klubbhuset i Sarbuvollveien 21. Bjørnar Erikstad har en lang karriere som 2,4mR seiler, med flere internasjonale medaljer og deltagelser i paralympiske leker bak seg. De siste fire årene har han satset mot Paralympics i Rio, og kom hjem med en 5. plass.


Bærum Tur og Havseilere - Møte 1. februar 2017

Onsdag 1. februar er tid for møte i Bærum Tur og Hav , kl. 19:00 - vi får besøk av Håkon Ingvaldsen, Leder av Tur og Havseilerkomiteen i KNS. Sommeren 2015 kastet ”Vitesse” loss m/Håkon og Wenche Ingvaldsen om bord, de hadde lenge planlagt ”sitt livs eventyr” – nemlig å seile langt av gårde i hvert fall 1 år.


Vi har ansatt ny trenerkoordinator

Vi har ansatt Tallak Utne som ny trenerkoordinator. Tallak starter umiddelbart, og vil være ansvarlig for å bemanne treningsgrupper og for utvikling av trenere.


Minneord Birger "Bigga" Jansen

Les minneord her: