Sommeravslutning og foreldreregatta

Årets foreldreregatta 19. juni gikk av stabelen i kuling

Foreldreregattaen i Bærum seilforening har blitt fast tradisjon som sommeravslutning for vår største jollegruppe.

Det er Norgescup-seilerne som er regattakomite, bøyebåter, dommere og resultatservice. Nytt av året var at de vanligvis rolige sommerforholdene var erstattet av kuling fra sør og hvit skum på bølgetoppene - et sjeldent syn ved nybegynnerbrygga i Bærum!

Fadderseiling på idealtid

En annen av årets innovasjoner til sommeravslutningen var at NC-seilerne seilte med sine fadderbarn i nybegynnergruppa i en egen regatta helt først. To og to seilte den en bane, hvor målet var å komme så nære en idealtid som mulig. Idealtiden på tre minutter vare bestemt på forhånd og holdt hemmelig for deltakerne fram til premieutdelingen etterpå.

Alle seilerne var nærmere enn 60 sekunder på tiden, og vinneren traff dønn på tre minutter.

Foreldreseiling i kuling

Til tross for krevende og varierende forhold for banemannskapet gikk starten for årets oppgjør mellom foreldre og trenere med omtrent 20 båter til start. Med 15-16 m/s i kastene ble det både vonde knær og ømme lårmuskler dagen etter.

Vinner av utkledningsprisen Erik Nodeland imponerte både i stil og resultat.
Ellers ble pallen preget av trenerne Jon Aksel Mortensen og Tarjei Mo Batalden. En knallsterk 2. plass totalt til Bærums eminente representant i Norsk Optimisjolleklubb Christian Myhre som også beviste at gammel kunnskap ikke ruster.

Erik Nodeland vant utkledningskonkurransen

Erik Nodeland vant utkledningskonkurransen med gjennomført stil og kostyme. Gratulerer!