Tur og hav: Vintermøte 16. januar med Peter Keller fra Seilsamvirket

Seilsamvirket er en forening som i felleskap eier Seilbåten Nora Simrad, en 48 fots aluminium seilbåt. Båten har seilte nesten 2 ganger rund kloden med hovedsakelig norske skipper. Besetning i Seilsamvirket har skiftet over årene og mange har fått oppfylt drømmen om å seile på langtur i eksotiske farvann.

I 2006 ble Seilsamvirket grunnlagt som en forening og felles eie av Seilbåten Nora Simrad, en 48 fots aluminium seilbåt Cigale 14, og siden har felleskap seilt båten ut i den store verden. Båten har aldri vært i Norge men seilte nesten 2 ganger rund kloden med hovedsakelig norske skipper. Besetning i Seilsamvirke har skiftet over årene og mange har kommet til glede å oppfylle drømmen om å seile på langtur i eksotiske farvann.


Peter Keller, styreformann i Seilsamvirket, gir en oversikt over Seilsamvirkets konsept, historie, utfordringer, høydepunkter og nedturer i det siste 10 år, og et utblikk over kommende planer.

Foredraget vil bli spekket med opplevelser og eventyr, og hvordan Seilsamvirket mestrete på gode og vonde utfordringer som f. eks. mastebrudd midt på Stillehavet.

Seilsamvirket er i stadig bevegelse og gir mulighet og støtte for blåvannseiling til ny-interesserte med seilerfaring enten som andelshaver, medseiler eller skipper for en utvalgt tur.

 

Sted: Bærum Seilforening på Sarbuvollen

Tid: Onsdag 16. januar kl. 19:00 (Vaffelsalg fra kl 18:30).

Velkommen til alle uansett seilforeningstilhørighet.

 

På vegne av Bærum SF Tur og Hav

Bjørn H.