4.plass til Bærum etter første runde i Seilsportsligaen

Marthe roret Bærums lag til en flott 4.plass i første runde av Seilsportsligaen. Hvis du vil være med å seile for Bærum Seilforening på de neste rundene, er det fortsatt mulig å melde seg!

Bærumslaget på vei til klar seier i ett av racene

Seilsportsligaens første runde bød på varierte forhold, og mye spennende seiling for publikum på Tjuvholmen. På Bærums lag stod Marthe Enger Eide til rors. Resten av mannskapet bestod av Isak Svennæs, Henrik Terjesen og Steffen Skjønberg. Etter seilingen denne helgen ligger nå Bærum på 4.plass og dermed innenfor opprykksplass.

Se intervju med Marthe på Seilsportsligaens facebookside.

I seilsportsligaen er det opp til hver enkelt klubb å bestemme laget, og det er de samlete resultatene uavhengig av seilere som teller når sesongen er slutt. Det er tre stevner igjen, og det er fortsatt mulig å melde seg som interessert i å være med på kommende stevner. Neste stevne er i Sandefjord 24.-26.juni, deretter Stavanger 19.-21.august og til slutt Bergen 2.-4.september. 

Hvis du vil være med må du registrere søknad her. Både lag enkeltpersoner kan søke. Lag må ha minst en seiler under 22 år.