Bærum Tur og Havseilere - Møte 1. februar 2017

Onsdag 1. februar er tid for møte i Bærum Tur og Hav , kl. 19:00 - vi får besøk av Håkon Ingvaldsen, Leder av Tur og Havseilerkomiteen i KNS. Sommeren 2015 kastet ”Vitesse” loss m/Håkon og Wenche Ingvaldsen om bord, de hadde lenge planlagt ”sitt livs eventyr” – nemlig å seile langt av gårde i hvert fall 1 år.

Vel tilbake vil han nå dele sine opplevelser med oss langs kysten av Europa og ned til Kanariøyene.  Nytt mannskap kom om bord og de fikk en tøff start på fjorårets ARC fra Kanariøyene til Karibia.  Herfra gikk turen videre til USA via bl.a. Cuba.  Sommeren 2016 seilte Håkon og Wenche hele østkysten av USA og Canada og  til 64 grader nordover, før de satte kursen over til  Grønland, Island og Shetland.  De vendte tilbake til Norge tidlig sist høst.

Håkon vil fortelle bl.a. om planlegging av turen, nødvendig utstyr, forsikringer, batteri, navigasjonsutstyr  – det er mange ”puslebiter” som skal på plass.  Ikke minst er seilgarderoben viktig, forskjellige mannskaper som mønstret av og på.

 Vi har sett store deler av alle de bildene som er tatt i løpet av turen  -  sett av kvelden og dere har noe å glede dere til.

VELKOMMEN.

Vafler og kaffe før møtet begynner.   Vel møtt til en spennende kveld. 

På vegne av Bærum SF Tur og Hav
Erich