Ledig stilling som assisterende sommerleirleder

Vi søker etter en person som kan være assisterende leder av sommerleiren 2018. Hovedfokus i år vil være opplæring og innføring i ledelse av sommerleiren, med tanke på utvidelse av ansvarsområde for 2019 og senere år.

Bærum Seilforening har i mange år drevet sommerleir for barn mellom 8 og 15 år. I løpet av 4 uker i sommerferien får 180 barn oppleve en seiling og lek i vannet på dagtid. Leiren ledes av klubbens trenere, men i år har vi behov for å rekruttere en ekstra person til organisering i forkant av leiren. Det er naturlig at du som organisator også er med som trener / leirleder på de 4 ukeleirene, i tillegg til praktisk organisering av sommerleirene i forkant og oppsummering og avrunding av leiren i etterkant.

 

Sentrale oppgaver er:

  • Budsjett
  • Bemanne leiren med trenere
  • Markedsføring og salg
  • Planlegg leirprogram

 

Fungerende leirleder er Gard Ørka. Han vil også ta hovedansvar første år. Det er en forventning om at den som ansettes er med mest for å lære i år, men kan fortsette med mer selvstendig og med større ansvar neste år. Kontakt Gard eller sporstlig ansvarlig Erik Poppe hvis du har spørsmål. Søknad sendes sport@bseil.no. Søknadsfrist 25.mars.

 

Gard Ørka mob  975 33 342

Erik Poppe mob 930 59 342