Seilsportsligaen 2015

Bærum SF søker seilere! 25. - 27. september arrangeres Norsk Seilsportsliga sitt første arrangement på Østlandet. Bærum Seilforening er påmeldt, men vi behøver seilere for å kunne delta.

Bærum SF ønsker at seilsportsligaen i utgangspunktet skal være et tilbud til ungdommen i foreningen. Derfor åpner vi for at seilere mellom 16 og 35 år kan bli med å representere i seilsportsligaen.

Seilsportsligaen 2016 er en nasjonal regatta-serie man må kvalifisere seg for å bli med på. Det er kvalifisering til neste år som vil skje nå i september, og det er til denne kvalifiseringen vi i første omgang ønsker seilere. (vi skal være med neste år også, men vi har uttak til dette i løpet av vinteren hvis vi kvalifiserer nå i høst.)

Det seiles i J70, og det er fire ombord av gangen. Det er lov til å være seks på hvert lag, og man kan bytte mannskap mellom seilasene. Mer info om båter, tider, regler og slikt finnes på seilsportsliga.no.

Er du ungdom (16-35 år), medlem i Bærum Seilforening og vil bli med å kvalifisere seilforeningen til Seilsportsligaen2016? Send en mail til Hovedtrener Esben Slaatto, som sammen med sportslig ansvarlig i styret vil ta ut et lag på 4-6 personer til å seile 25.-27. september. 

Mailen må inneholde: navn, fødselsdato, kontaktinfo og kort oppsummering av seilerfaring. En setning om hvorfor du vil være med er en god bonus.

Mailadresse til Esben Slaatto: esben.slaatto (at) me.com, og det er bare å ta kontakt hvis du har spørsmål.