Tur og Hav temamøte Bohusracet

Bærum Seilforening inviterer til temakveld onsdag 20. januar. Alle nye og erfarne seilere er velkommen til møte i klubbhuset i Sarbuvollveien 21. Tema for møtet er Bohusracet. Jan Muren og Svein Are Løtveit vil dele erfaringer.

Foto: Seilmagasinet

Svein Are og Jan har seilt sammen i mer enn 30 år. Alt fra Express til VO70. Utfordrende og moro de siste 10 årene i «double handed» klassene i Two Star, Oslofjorden Rundt og Bohusräcet der «over-all» seier i 2014 er høydepunktet. Med travle dager på jobb og med aktivte familier har de likevel en imponerende merittliste både i «short-handed» og med fullt «crew». Vi får del i noen av de viktigste erfaringene og de aller beste rådene gjennom presentasjonen «Best forberedt - Mest seilglede».

Bohusracet er en shorthanded distanskappseilas for seilbåter med to besetningsmedlemmer. Svenskene beskriver regattaen som seilingens Vasalopp der utholdenhet, seilkunnskaper og samarbeide settes på prøve. Starten er I Uddevalla og målgången, etter at man har rundet Tristeinerne I Norge, er ved Smögen.

Vi starter opp kl. 18:30 med kaffe og vafler. 
Velkommen 

Tur og Hav