Vil du seile Optimistjolle?

Da er det tid for å melde seg på årets nybegynnerkurs allerede nå.

 

Optimistjollen er en av verdens mest utbredte seiljoller og egner seg svært godt for barn opp til 15 års alderen. Bærum Seilforening arrangerer nybegynnerkurs i seiling med Optimistjolle for barn som er fra 8-11 år. Kursene arrangeres fra våre to lokasjoner på Sarbuvollen og i Bruksveien. Våre trenere er erfarne jolleseilere med trenerutdannelse.

Har du ikke tilgang til egen jolle kan du selvsagt leie av oss. Vi har tilsammen 28 joller som ikke er eldre enn 2 år gamle for utleie. Leier du optimistjolle kan du disponere denne utenom treningsdagene etter avtale.

Vi starter opp med teori (og foreldremøte) i april, har kullseilingstrening i trygge omgivelser i bassenget på Ramstad skole søndag 24. april og satser på å starte seiling i mai.

Sted:  Bærum Seilforening,  Bruksveien (Snarøya) eller Sarbuvollen (Høvik). 

Kurset gjennomføres en dag i uken, enten mandag, onsdag eller torsdag avhengig av sted. Følgende kursdager er aktuelle denne sesongen:   

Mandag: Sarbuvollen

Onsdag: Sarbuvollen

Torsdag: Bruksveien

Tid: Kl. 18 – 20 alle dager

 

Seiling er en gang per uke gjennom alle skoleukene frem til høstferien. 

Barn som deltar må kunne svømme og lese.  Bruk av vest er påbudt, og barna må ha egnet tøy å seile i. Alle foreldre/foresatte får tilbud om opplæring i  rigging av optimistjolle og håndtering av foreningens følgebåter.

Påmelding og ytterligere informasjon finner du her.

Sees vi på brygga?