Optimist

Optimistgruppen i Bærum Seilforening er en stor og aktiv gruppe med seilere på alle nivåer. Fra de som vil lære å mestre en jolle for første gang til de som vil satse på regattaseiling. Uansett nivå, Bærum Seilforening har et stort fokus på at seilerne skal ha det hyggelig sammen med seilervenner og bidra til at alle finner veien til sitt mål.

Velg gruppe i menyen til venstre.  For Nybegynnerkurs kan du melde på her.

Optimistjollen er den desidert største jolleklassen i Norge og jollen egner seg godt som en opplæringsbåt og en inngangsport til seiling for barn mellom 8 og 16 år. Sesongene 2013 og 2014 var det over 100 seilere på alle nivåer i Bærum Seilforening. Fra de som lærer å mestre en seiljolle for første gang til de som satser aktivt og reiser land og strand rundt med optimistjolle på taket av bilen til mamma og pappa.

Uansett nivå – Bærum Seilforening har et stort fokus på at seilerne skal ha det gøy sammen med seilervenner og vår målsetting er å kunne bidra til at alle finner veien til sitt eget mål.

Seilerne trenes av utdannede unge trenere som alle er eller har vært aktive seilere selv.

I 2017 vil vi ha organisert trening for optimister på foreningens to anlegg på Sarbuvollen på Høvik og i Bruksveien på Snarøya.

Aktuell informasjon som foreldre bør følge med på er : 

Påmelding og treningsavgifter

Priser for sesongen 2017:

Nybegynner (påmelding her):

Nybegynnerkurs koster kr. 2.100,- i kursavgift

Leie av jolle koster kr. 1.500,- / Stativleie for egen jolle kr. 400,-

Medlemsavgift for barn er 600,- men om foreldre allerede er medlem eller om familien er (familie)medlem vil prisen her reduseres (kr 300,-) eller bli kr 0,- 

Viderekommende: kr. 3.600,-

Regatta: kr. 4.300,-

NC-gruppen: kr. 5.300,-

Leie av plass i stativ:  kr. 400,- 

Meld deg på trening for viderekommende, regatta eller NC her.

Nyttig lesning

Her finner du lenker til  et knippe rutiner og instrukser som det er nyttig å være kjent med som seiler eller foresatt i Bærum Seilforening.

Både nye og erfarne seilere og foresatte bør sette seg inn i dokumenter som er listet opp nendenfor, slik at de er kjent med de viktigste rutinene i klubben:

Snakk med gruppeleder, klassekaptein eller et av medlemmene i styret hvis noe er uklart.