Optimist

Optimistgruppen i Bærum Seilforening er en stor og aktiv gruppe med seilere på alle nivåer. Fra de som vil lære å mestre en jolle for første gang til de som vil satse på regattaseiling. Uansett nivå, Bærum Seilforening har et stort fokus på at seilerne skal ha det hyggelig sammen med seilervenner og bidra til at alle finner veien til sitt mål.

Velg gruppe i menyen til venstre.  For Nybegynnerkurs kan du melde på her.

Optimistjollen er den desidert største jolleklassen i Norge og jollen egner seg godt som en opplæringsbåt og en inngangsport til seiling for barn mellom 8 og 16 år. Det er over 100 seilere på alle nivåer i Bærum Seilforening. Fra de som lærer å mestre en seiljolle for første gang til de som satser aktivt og reiser land og strand rundt med optimistjolle på taket av bilen til mamma og pappa.

Uansett nivå – Bærum Seilforening har et stort fokus på at seilerne skal ha det gøy sammen med seilervenner og vår målsetting er å kunne bidra til at alle finner veien til sitt eget mål.

Seilerne trenes av utdannede unge trenere som alle er eller har vært aktive seilere selv.

I 2018 vil vi ha organisert trening for optimister på foreningens to anlegg på Sarbuvollen på Høvik og i Bruksveien på Snarøya.

Aktuell informasjon som foreldre bør følge med på er : 

Påmelding og treningsavgifter

Priser for sesongen 2018:

Nybegynner (påmelding her):

Nybegynnerkurs inkludert jolleleie og medlemsskap koster kr. 4.300,-. Hvis du har egen jolle eller er medlem fra før trekkes dette fra ved påmelding. 

Viderekommende Sarbuvollen: kr. 3.600,-

Viderekommende Bruksveien: kr. 3.500,-

Regatta: kr. 4.300,-

NC-gruppen: kr. 5.300,-

Leie av plass i stativ:  kr. 400,- 

Betalingsside for treningsavgift kommer på Manage2Sail - vent litt!

Nyttig info for medlemmer

Her finner du lenker til  et knippe rutiner og instrukser som det er nyttig å være kjent med som seiler eller foresatt i Bærum Seilforening.

Både nye og erfarne seilere og foresatte bør sette seg inn i dokumenter som er listet opp nendenfor, slik at de er kjent med de viktigste rutinene i klubben:

Snakk med gruppeleder, klassekaptein eller et av medlemmene i styret hvis noe er uklart. De forskjellige facebookgruppene er også nyttige.