RS Feva

RS Feva er en ungdomsbåt, egnet fra nybegynner til erfaren viderekommende. Bærum Seilforening har 8 båter for utleie, og har kurs og treningstilbud til både nybegynnere, viderekomne og aktive regattaseilere.

RS Feva er en relativt ny jolle i Norge, hovedsakelig kjøpt inn av seilforeninger for å ha som rekrutteringsbåt for ungdom. Det har raskt blitt en stor klasse, med over 100 båter rundt om i landet. Hovedfokus er rekruttering for seilere som ønsker en morsom båt og syns det er morsommere å være to i samme båt, men klassen er også etablert som NM-klasse og det er egen norgescup med høyt nivå.

Klubben har båter til utleie. Det seiles i grupper på 2 nivåer, med seilere fra ca 9 til 16 år. Gruppene trenes av ungdom med trenerutdanning, som er eller har vært seilere i klubben. For de ivrigste seilerne er det dessuten regionale og nasjonale treningssamlinger med god mulighet for å treffe seilere fra andre klubber.

Klubbens båter har base på Sarbuvollen. Det er mulig å være med og seile feva på både treninger/kurs i ukedagene og sommerleir.

Kontaktperson:

Charlotte Eiksjø

E-post: charlotte_eik@hotmail.com

 

Nybegynnerkurs

Påmelding og treningsavgift - viderekomne og regattagruppe

Terminliste

Sommerleir

Nasjonal fevaside

 

Nyttig info for medlemmer

Her finner du lenker til  et knippe rutiner og instrukser som det er nyttig å være kjent med som seiler eller foresatt i Bærum Seilforening.

Både nye og erfarne seilere og foresatte bør sette seg inn i dokumenter som er listet opp nendenfor, slik at de er kjent med de viktigste rutinene i klubben:

Snakk med gruppeleder, klassekaptein eller et av medlemmene i styret hvis noe er uklart. De forskjellige facebookgruppene er også nyttige.