Europajolle

Europajollen er en tøff og leken båt som krever god teknikk og fysiske ferdigheter, hvor seileren opplever å være på "surf" i ett med jollen og i ett med elementene vann og vind.

Med E-jollens muligheter for tilpasning av seil og mast etter vekt inkluderer den alle typer seilere jenter som gutter. Utgangspunktet for en hver seiler blir derfor tett på det samme, hvor regattataen først og fremst avgjøres på det som faktisk seiling går ut på - nemlig seilerens styrke og tekniske, taktiske samt strategiske egenskaper. Til tross for E-jollens størrelse inkluderer den allikevel en bredde av trimmuligheter tilknyttet bår, ror, kjøl, mast, bom og ikke minst seil. Dette gjør at seileren får god forståelse og erfaring med seilingens "fysikk".

Seilerne  må ha egen jolle. Vi har ikke kurs i Europajolle, men tilbyr et komplett treningsprogram for aktive seilere. Ta kontakt med Jens Gunnar Ørka, jens.gonnar.orka@kantega.no, tlf: 930 60 322 for mer informasjon. E-jolle virksomheten foregår fra vårt anlegg i Bruksveien.

 Varighet;                                             Mars til oktober

Treningsavgift:                                   kr. 4 500,-


Nyttig info for medlemmer

Her finner du lenker til  et knippe rutiner og instrukser som det er nyttig å være kjent med som seiler eller foresatt i Bærum Seilforening.

Både nye og erfarne seilere og foresatte bør sette seg inn i dokumenter som er listet opp nendenfor, slik at de er kjent med de viktigste rutinene i klubben:

Snakk med gruppeleder, klassekaptein eller et av medlemmene i styret hvis noe er uklart. De forskjellige facebookgruppene er også nyttige.